Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
F1 nieuws

Primeur: de eerste live RN365 F1-podcast met Tom Coronel: jij kan erbij zijn!

Woensdag 13 december is het zover! Dan organiseert RacingNew365 in samenwerking met RaceSquare de eerste Live Podcast. Koop je tickets, schuif aan en race in de simulator!

De RacingNews365 Formule 1-podcast is een begrip in Nederland met meer dan 60.000 wekelijkse luisteraars. Wil jij een keer zo'n podcastopname bijwonen, dan dient de eerste kans ooit zich aan. Op woensdag 13 december schuiven Tom Coronel, Ruud Dimmers en Joris Mosterdijk live aan achter de microfoon en wel bij RaceSquare in Utrecht.

Jij kan daarbij zijn door via bovenstaande link tickets te kopen. Natuurlijk luister je niet alleen naar dit voor jou vertrouwde drietal, je krijgt ook live de kans om vragen te stellen, je kennis wordt getest in een quiz en natuurlijk kruip je in de simulator voor een race tegen je mede-Formule 1-liefhebbers.

De avond biedt plaats aan ruim 100 Formule 1-fans, dus ben er snel bij! Zien we je op 13 december in Utrecht? We hopen 't. Neem je scherpste vragen mee!

Het F1-seizoen is afgelopen, maar RacingNews365 gaat volle bak door. Op 13 december kan jij aanwezig zijn bij ons live event. Een toffe F1-avond met een live F1-podcast met Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk! Tevens ga jij gaat ook zelf racen in een simulator! Ben je een echte kenner? Dat mag je bewijzen in de pubquiz, met toffe prijzen!

Kortom, het ideale avondje uit!

Bestel snel jouw tickets op=op
Viaplay

Unibet
x
'Bizar' Albon doet boekje open over rijstijl Verstappen: "Het is bizar"