Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Red Bull achterhaalt oorzaak technische problemen Verstappen

Aan het einde van de eerste vrije training voor de Grand Prix van Mexico had Max Verstappen last van een motorprobleem. Red Bull heeft inmiddels de oorzaak achterhaald, al bleek in de tweede oefensessie dat een oplossing nog uitbleef.

Verstappen Marko Mexico
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool

Max Verstappen kende een rommelige eerste vrije training in Mexico. De Nederlander had in de openingsfase last van vloerschade en keerde later terug in de pits met een motorprobleem. Volgens Christian Horner was het een klein probleem dat Red Bull snel kon oplossen, maar het team heeft nu de oorzaak achterhaald. Red Bull laat aan RacingNews365 weten dat de wereldkampioen last had van een 'luchtlek'. Naar verluidt ging het om een lek in de inlaat van de turbo. 

In de tweede vrije training bleek echter dat de problemen niet waren opgelost. Verstappen klaagde over een raar geluid in de motor. Hij werd verzocht om terug te keren naar de pits, waar het probleem verder werd onderzocht. De tweede vrije training kwam daarom vroegtijdig ten einde voor Verstappen.

Bekijk het moment hieronder!

Dit weekend wordt de GP van Mexico verreden. Als Max Verstappen of een andere favoriet dit weekend wint in Mexico, betaalt Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
GP Mexico Uitslag tweede vrije training Formule 1 GP Mexico 2024