Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Sergio Perez

'Red Bull dicht bij aankondiging teamgenoot Verstappen voor 2025'

Sergio Perez staat op het punt om een nieuw Red Bull-contract te ondertekenen. Dat melden meerdere Britse media.

Perez FP3 Monaco
Gerucht
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool

Het is de laatste tijd een belangrijk vraagstuk: wie wordt in 2025 de teamgenoot van Max Verstappen bij Red Bull? Sergio Perez beschikt over een aflopend contract en in Carlos Sainz en Yuki Tsunoda zijn er belangrijke kandidaten op de markt. Perez begon sterk aan het nieuwe seizoen, maar liet de afgelopen races geen geweldige indruk achter. De Grand Prix van Monaco was wel het dieptepunt met de achttiende plaats in de kwalificatie en een harde klapper bij de start.

Toch begint het er sterk op te lijken dat Perez snel een nieuw Red Bull-contract gaat ondertekenen. Britse media melden dat de Mexicaan en Red Bull een deal naderen en er mogelijk voor de Grand Prix van Canada al uitsluitsel volgt. In 2025 zouden Verstappen en Perez Red Bull dus ook weer aan de wereldtitels moeten helpen.

Sainz en Tsunoda grijpen op die manier naast een Red Bull-stoeltje. De eerstgenoemde coureur wordt na zijn gedwongen Ferrari-vertrek ook in verband gebracht met een overstap naar Stake F1/Audi en Williams, terwijl de sterk presterende Tsunoda hoogstwaarschijnlijk bij RB blijft rijden. Naar verluidt kijkt de Japanner wel om zich heen, maar sterk werden die geruchten nog niet. Perez zou in ieder geval zijn vijfde seizoen ingaan bij Red Bull. De 34-jarige coureur eindigde vorig jaar op de tweede plaats in het kampioenschap en bivakkeert nu op de vijfde plaats.

Marko gaf voor de Grand Prix van Monaco al aan dat Perez de favoriet was. "De gesprekken zijn aan de gang en Checo is nog steeds onze eerste optie", vertelt Marko. "Daar willen we vóór de zomerstop duidelijkheid over scheppen, ook al leggen we onszelf verder absoluut geen druk op."

Wie zou jij in 2025 naast Verstappen willen zien? Laat het weten in de poll!

Unibet heeft een super stunt! Win 50x jouw inzet bij een zege van Verstappen, Norris of Piastri in België. Welke coureur zal er zegevieren?

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
GP België Verstappen en Perez op de bon geslingerd na eerste vrije training