Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Oscar Piastri

Red Bull hint op gesprekken met Piastri

De afgelopen weken doen er steeds meer geruchten de ronde dat Red Bull interesse zou hebben in Oscar Piastri. De Australiër staat te boek als een van de grootste talenten in de Formule 1 en die zou Red Bull graag binnen willen halen. Helmut Marko reageert op de geruchten.

XPB 1295819 Hi Res
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

De laatste weken gaat het veelvuldig over de wie teamgenoot gaat worden van Max Verstappen in 2025. Sergio Perez, Liam Lawson en Yuki Tsunoda vechten momenteel in een shootout voor het 'vacante' stoeltje. Echter Red Bull zou ook al voor 2026 aan het rondkijken zijn.

Want dan komen meerdere grote namen 'op de markt'. Teambaas Christian Horner liet zich al een keer ontvallen dat Red Bull stom zou zijn om iemand als George Russell niet te overwegen. Daar kwamen de laatste tijd geruchten bij dat het team uit Milton Keynes vergaande interesse zou hebben in Oscar Piastri. De Australiër is een van de grootste talenten in de Formule 1, maar zou niet tevreden zijn over de gang van zaken binnen McLaren.

Om die reden zou zijn manager, Mark Webber, zijn focus hebben op een overstap naar Red Bull. F1-Insider legde dit in Mexico voor aan Helmut Marko, die op zijn eigen geheimzinnige wijze reageert: "Laten we het zo zeggen: Mark Webber is intensief op zoek naar een gesprek."

Wat denk jij? Zou een overstap van Piastri naar Red Bull tot de mogelijkheden behoren? Laat het weten in onderstaande poll!

Ook interessant:

De Grand Prix van de Verenigde Staten werd vooral een race tussen Max Verstappen en Lando Norris. Hoe hebben Tom Coronel, Ruud Dimmers en Joris Mosterdijk de GP beleefd? Ze bespreken het in een gloednieuwe RacingNews365 Formule 1-podcast!

Praat mee!

Viaplay
x
Red Bull vs McLaren Marko hekelt McLaren-CEO: "Stookt bewust onrust"