Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Red Bull slaat wederom miljoenenslag met ongekende sponsordeal

Red Bull boert goed de laatste weken. Hengelde men onlangs de grootste sponsordeal ooit in de Formule 1 binnen, nu doet men dat nog eens dunnetjes over.

Red Bull heeft zojuist een grote nieuwe sponsor aangekondigd. Het gaat om Bybit, een grote speler op de markt van crypto valuta. Het zou gaan om de een na grootste crypto-sponsordeal ooit in de sportwereld. RacingNews365 heeft begrepen dat met de driejarige deal een totaalbedrag van 150 miljoen dollar gemoeid is. Dat komt neer op 50 miljoen dollar op jaarbasis.

Megadeal op megadeal voor Red Bull

Het is de tweede miljoenensponsor in ruim een week tijd die Red Bull aankondigde. Vorige week kondigde het team van Max Verstappen al aan dat de reeds bestaande sponsor Oracle de nieuwe hoofd- en titelsponsor zou worden, goed voor naar verluidt 75 tot 90 miljoen dollar per jaar voor de duur van vijf jaar . In onderstaande video is duidelijk te zien dat Bybit een aantal prominente plekken krijgt op de RB18. Op de voorvleugel, zijkant en op de achtervleugel is het cryptobedrijf te bewonderen. Ook op de raceoveralls van Max Verstappen en Sergio Perez is het logo van Bybit terug te vinden.

1493887886323765250

A next level partnership @Bybit_Official #RaceToTheNextLevel pic.twitter.com/Whab5ysdxW — Oracle Red Bull Racing (@redbullracing) February 16, 2022

Viaplay
x
Hulkenberg 'Op weg naar nieuw F1-team'