Welkom bij RacingNews365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RacingNews365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Meld je aan
Red Bull Racing

Red Bull slaat wederom miljoenenslag met ongekende sponsordeal

Red Bull boert goed de laatste weken. Hengelde men onlangs de grootste sponsordeal ooit in de Formule 1 binnen, nu doet men dat nog eens dunnetjes over.

SI202202150585 news
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool

Red Bull heeft zojuist een grote nieuwe sponsor aangekondigd. Het gaat om Bybit, een grote speler op de markt van crypto valuta. Het zou gaan om de een na grootste crypto-sponsordeal ooit in de sportwereld.

RacingNews365 heeft begrepen dat met de driejarige deal een totaalbedrag van 150 miljoen dollar gemoeid is. Dat komt neer op 50 miljoen dollar op jaarbasis.

Megadeal op megadeal voor Red Bull

Het is de tweede miljoenensponsor in ruim een week tijd die Red Bull aankondigde. Vorige week kondigde het team van Max Verstappen al aan dat de reeds bestaande sponsor Oracle de nieuwe hoofd- en titelsponsor zou worden, goed voor naar verluidt 75 tot 90 miljoen dollar per jaar voor de duur van vijf jaar.

In onderstaande video is duidelijk te zien dat Bybit een aantal prominente plekken krijgt op de RB18. Op de voorvleugel, zijkant en op de achtervleugel is het cryptobedrijf te bewonderen. Ook op de raceoveralls van Max Verstappen en Sergio Perez is het logo van Bybit terug te vinden.

Ook interessant:

Niemand wil de teamgenoot van Verstappen zijn

Een nieuwe RacingNews365-podcast, waarin we weer van alles bespreken. Natuurlijk de launch van de nieuwe Red Bull-bolide, maar ook het nieuwe contract van Norris. Kan hij nog overstappen naar Red Bull? Beluister de nieuwste RacingNews365-podcast met Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk hieronder!

14 reacties

RN365 Special
Waarom het stuiterende Mercedes eens heel goed in de Formule 1-spiegel moet kijken

Bij Mercedes zou men graag zien dat er iets wordt gedaan aan de stuiterproblemen in de Formule 1, maar zoals onze technisch F1-analist Paolo Filisetti redeneert en uitlegt, moet het team bij zichzelf ten rade gaan en er geen politiek spelletje van maken.

Lees meer
Viaplay
x
Breaking Geen grote updates meer voor Verstappen en Perez