Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Ricciardo in de zevende hemel na terugkeer bij Red Bull

Daniel Ricciardo is back! De Australiër keert terug bij Red Bull als derde coureur, nadat hij in 2018 weg ging bij de Oostenrijkse renstal. Dat stemt hem blij.

Na twee lastige jaren bij McLaren werd Daniel Ricciardo buiten gewerkt bij het team uit Woking. Hij ging op zoek naar een nieuwe uitdaging en die vond hij bij Red Bull. Een fulltime F1-zitje krijgt hij niet, maar wel wordt hij derde coureur achter Max Verstappen en Sergio Perez. Verder gaat hij ook sim- en testactiviteiten afwerken, en ook zal hij een boegbeeld worden van de Oostenrijkse renstal. Zelf is Ricciardo er heel blij mee. "Mijn glimlach zegt het allemaal: ik sta oprecht te springen om terug te keren bij Red Bull, waar ik in 2023 de derde coureur word."

Red Bull het beste team

Ricciardo zit vol prachtige herinneringen aan Red Bull en hij wil er daar graag nog een paar aan toevoegen. "Ik heb al zoveel dingen meegemaakt bij dit team en ik waardeer het warme welkom dat ik ook nu heb gekregen." "Voor mij persoonlijk vormt het een mogelijkheid om een bijdrage te leveren aan het beste team dat er is in de Formule 1. Dat trekt mij enorm aan, terwijl ik mezelf tegelijkertijd opnieuw op kan laden en mij opnieuw kan focussen. Ik kan niet wachten om aan de slag te gaan bij het team en hen te ondersteunen door middel van simwerk, testwerk en meer. Let's go!"

Viaplay
x
Sponsor 'Ferrari kaapt grote sponsor Mercedes en evenaart megadeal Red Bull'