Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Daniel Ricciardo

Ricciardo: "Teleurstellingen Renault maken dat de successen zoeter smaken"

De veelbesproken overstap van Daniel Ricciardo van Red Bull Racing naar Renault heeft nog niet de gehoopte successen gebracht, niet voor Renault én niet voor de Australiër zelf. Ricciardo bekijkt het van de zonnige kant.

Ricciardo Duitsland
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Renault

Makkelijk is dat echter niet, want het seizoen van Renault mag een drama genoemd worden. In de laatste twee races was Renault bijvoorbeeld het enige team dat geen punten wist te scoren. Het fabrieksteam presteert niet optimaal, iets dat Daniel Ricciardo beaamt.

"Een team als McLaren bijvoorbeeld haalt momenteel gewoon veel meer uit het pakket dan wij. Met de basis van onze auto moeten wij echter soortgelijke resultaten kunnen boeken", zo laat de Australiër optekenen in gesprek met Sky Sports F1.

"Daarvoor moeten we wel wat meer op ons eigen kunnen durven te vertrouwen en wat beter begrijpen waar we het laten liggen. We zijn goed genoeg om ons te kunnen verbeteren", vervolgt Ricciardo, die evengoed iets positiefs weet te halen uit de teleurstellende resultaten van de laatste maanden.

"Na een moeizaam weekend zoals in Hongarije zijn dat juist de momenten die bijblijven op het moment dat de successen er wél komen. Hoe dieper de dalen waar je doorheen gaat zijn, hoe zoeter de smaak van succes later is. We hebben het in ons om een betere tweede seizoenshelft af te werken, dus daar gaan we voor."

Max Verstappen zag zijn imposante zegereeks doorbroken worden vorige week, maar slaat hij direct terug tijdens de GP van Japan? De Nederlander is wederom de grote favoriet! Zet dit weekend € 10 in en ontvang maar liefst € 50 aan free bets bij Unibet !

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Claim nu jouw free bets
Forbidden

Weddenschappen Daniel Ricciardo

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

0 reacties

Viaplay

Unibet
x
Breaking FIA voert na chaos en Verstappen-onderzoek oude regel terug in