Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Rinus VeeKay

Rinus VeeKay maakt 6 juni in Texas zonder toeschouwers IndyCar-debuut

Een maand eerder dan de Formule 1 brullen de motoren van de Amerikaanse IndyCars. Het seizoen begint zaterdag 6 juni met een race op de oval van Fort Worth, Texas. Zonder publiek. Maar met Rinus 'Veekay' van Kalmthout aan de start.

Een historische race gaat het worden, want het betreft de eerste IndyCar-race achter gesloten deuren. Vrije training, kwalificatie en race hebben allemaal op een en dezelfde dag, de zaterdag, plaats. Bovendien beleeft IndyCars het debuut van de bolides met de zogenoemde aero windscreen.

De race-afstand wordt teruggebracht van de oorspronkelijk geplande 248 ronden tot 200 ronden. Rinus ‘Veekay’ van Kalmthout kan dan dus eindelijk zijn langverwachte IndyCar-debuut maken. De jonge talentvolle Hoofddorper komt uit voor de renstal van Ed Carpenter.

Bookmaker Unibet pakt opnieuw uit met een speciale Max Booster voor de GP van Spanje. Winst van Verstappen op het circuit waar hij in 2016 voor het eerste zegevierde, kan jou 50 keer je inzet opleveren!

Alleen geldig voor nieuwe spelers, minimum leeftijd 24 jaar. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50x jouw inzet!

0 reacties

Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
LIVE Grand Prix van Spanje