Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Carlos Sainz

Sainz stelt duidelijk Ferrari-doel ondanks Red Bull-obstakel

Carlos Sainz vertrekt aan het einde van het seizoen bij Ferrari. In een interview met RacingNews365 stelt de Spanjaard dat hij nog wel wat mijlpalen wil behalen voor het zover is.

Sainz FP1 Austria
Interview
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Voor Carlos Sainz begon het nieuwe seizoen niet zoals gehoopt. De Spanjaard kreeg voor de eerste race al te horen dat het zijn laatste Ferrari-jaar zou worden door de komst van Lewis Hamilton. Wat volgde is een jacht op een nieuw stoeltje, al heeft Sainz tot op heden nog geen keuze gemaakt. Eerst volgen er nog twaalf races in de Ferrari-kleuren en Sainz vertelt in een interview met RacingNews365 dat hij nog successen wil behalen. Er is alleen één belangrijk probleem: Max Verstappen

“Ik hoop dat we meer overwinningen en podiumplaatsen kunnen behalen", stelt Sainz in een interview met RacingNews365. "Dat moet het doel zijn voor de rest van het seizoen. Het kampioenschap wordt een zeer lastig verhaal door het niveau van Verstappen en Red Bull, maar podiumplaatsen en overwinningen moeten in ieder geval het doel zijn. Ik ga er alles aan doen om dat voor elkaar te krijgen, net zoals ik dat in de laatste drie jaar heb gedaan. We hebben tot nu toe alle kansen gepakt."

Eén van die kansen deed zich voor in Australië, waar Verstappen uitviel en Sainz er met de overwinning vandoor ging. En dat was bijzonder, want Sainz ging twee weken eerder nog onder het mes wegens een blindedarmontsteking. "Ik was ontzettend trots, vooral door waar ik aan het begin van het jaar vandaan kwam. Natuurlijk kreeg ik het slechte nieuws dat ik niet verder zou gaan bij Ferrari en toen moest ik na een sterke start van het seizoen dealen met de operatie en het feit dat ik een race moest missen."

"Dat ik daar van terugkwam en gelijk een race won, was een heel speciaal moment in mijn carrière. Waarschijnlijk was het zelfs een van de gelukkigste momenten uit mijn leven", sluit een trotse Sainz af."

Nu de herfststop voorbij is, wordt dit weekend de GP van de Verenigde Staten verreden. Als Max Verstappen of een andere favoriet dit weekend wint in Austin, betaalt Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Trucje Verstappen verklaart opzienbarend Red Bull-trucje