Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Logan Sargeant

Sargeant deelt én verwijdert statement na Williams-ontslag

Logan Sargeant heeft in zijn app een statement gedeeld naar aanleiding van zijn vertrek bij Williams. De Amerikaan bedankt het team in een bericht dat hij niet veel later ook weer verwijderde.

Sargeant before FP3 Zandvoort
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Een opvallende gang van zaken rond Logan Sargeant na zijn gedwongen vertrek bij Williams. Het team maakte dinsdagavond bekend dat Franco Colapinto hem per direct vervangt, waarna er later een bericht in de eigen app van Sargeant verscheen. De Amerikaan meldde het volgende in het statement:

"Na het nieuws wilde ik zeggen dat ik Williams Racing ontzettend dankbaar ben dat ze me mijn eerste kans in de Formule 1 hebben gegeven. Ik ben zo dankbaar voor de steun die ik van iedereen binnen het team heb gekregen vanaf het moment dat ik in 2021 tot de Academy toetrad. Voor het eerst een Formule 1-wagen besturen in Abu Dhabi was de mooiste ervaring van mijn leven, terwijl ik vorig seizoen in Austin de eerste Amerikaanse puntenscorer in 30 jaar werd. Ik ben er trots op dat ik de afgelopen twee seizoenen zo'n historisch team heb vertegenwoordigd. Op dit moment neem ik de tijd om mijn opties te bekijken, voordat ik te zijner tijd iets aankondig over mijn toekomst. Dank je wel."

Woensdag is het statement echter weer verdwenen uit de app en blijft het stil rondom Sargeant. De coureur heeft wel zijn bio op Instagram aangepast, maar verder is er geen reactie meer verschenen.

Ook interessant:

Alarmfase 1 voor Verstappen en Red Bull na nieuwe nederlaag

De Grand Prix van Nederland werd niet het feestje waar de Nederlandse Formule 1-fans op hadden gehoopt. Lando Norris wist met een grote voorsprong te winnen op Max Verstappen, die steen en been klaagde over de RB20.

Bekijk je de podcast liever als video? Dat kan hier!

Wint Max Verstappen of een andere gekozen favoriet in Singapore? Dan betaalt Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
McLaren FIA deelt statement over controversiële McLaren-achtervleugel