Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Stake F1 Team

Sauber maakt definitieve teamnaam voor 2024 en 2025 bekend

Sauber, wat de afgelopen tijd Alfa Romeo heette, gaat in 2024 en 2025 door het leven als Stake F1 Team. Dat maakt het team bekend in een statement.

Bottas Abu Dhabi
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

De afgelopen weken ontstond er wat verwarring rondom de nieuwe teamnaam van Sauber. Alfa Romeo nam afscheid als titelsponsor en de Zwitserse renstal verscheen met de naam Stake F1 Team Kick Sauber op de inschrijflijst van de FIA. Middels een mysterieus statement liet Sauber echter doorschemeren dat dit niet de definitieve teamnaam zou worden.

Nu heeft het team wel de nieuwe naam bekendgemaakt: Stake F1 Team. De sponsor Kick en Sauber zelf verdwijnen dus weer uit de naam. Stake is een gok-, entertainment- en lifestyle-merk en werd in 2023 sponsor van het team. Het bedrijf is titelsponsor in 2024 en 2025, waarna Sauber in 2026 wordt omgedoopt tot het fabrieksteam van Audi.

Alessandro Alunni Bravi, de Team Representative van Sauber/Stake F1 Team, reageert verheugd op het nieuws. "Vorig seizoen begon de Formule 1-reis van Stake en deze nieuwe rol is een natuurlijke en geweldige stap. Stake is er niet alleen in geslaagd om de groeiende fanbase van de Formule 1 aan te grijpen om haar eigen community te versterken, maar heeft ook een compleet nieuwe doelgroep kennis laten maken met de sport. De gehele Formule 1, niet alleen ons team, profiteert daarvan. 2024 wordt een nieuwe bladzijde en de kans om het beter te doen en verder te reiken. We kijken uit naar een nog spannendere kalender in het nieuwe seizoen."

Ook Edward Craven, medeoprichter van Stake, is vanzelfsprekend enthousiast. “We zijn erg blij dat we de kans krijgen om ons Formule 1-team een opwindende en gloednieuwe identiteit te geven en het F1-seizoen te beginnen met een stoere teamnaam: Stake F1 Team. Gevoed door een diepe passie voor snelheid, innovatie en het verleggen van grenzen, zijn we nu in de ideale positie om het team naar ongekende hoogten te brengen vanaf 2024 en daarna. De komende jaren zullen een spannende rit worden met een aantal verbluffende activiteiten die spanning op én naast het circuit zullen herdefiniëren. Dus zet je schrap en blijf op de hoogte, want Stake F1 Team versnelt naar een geweldige toekomst!"

Max Verstappen is de grote favoriet voor de overwinning in Miami. Hij heeft tot nu toe alle edities van deze Grand Prix gewonnen. Als de Nederlander zondag opnieuw wint, betaalt Unibet maar liefst 30 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 30 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Live Reacties na snelste tijd Verstappen in rommelige training GP Miami