Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Mick Schumacher

Schumacher aast nog altijd op F1-zitje: "Jullie hebben de echte Mick nog niet gezien"

Mick Schumacher ziet nog altijd een kans om in 2024 weer terug te keren in de Formule 1. Pas als alle stoeltjes zijn vergeven, dan geeft hij de hoop op.

Schumacher Zandvoort
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Na twee Formule 1-seizoenen bij Haas in 2021 en 2022 eindigde de carrière van Mick Schumacher in de koningsklasse. Vanuit het Haas- en Ferrari-kamp werd hij 'overgenomen' door Mercedes, waar zijn vader en F1-legende Michael Schumacher in zijn laatste jaren ook reed. Helaas voor hem niet als eerste of tweede coureur, maar als derde. Langs de zijlijn dus.

Toch geeft de Duitse coureur de hoop niet op en ziet hij nog kansen voor het komende seizoen in 2024. "We hebben in de laatste twee, drie jaar gezien dat er van alles kan veranderen, zelfs al zijn er contracten", beargumenteert hij bij Sky Deutschland. "De hoop opgeven is dus fout. Hoop is het laatste dat verdwijnt."

"Ik ben een coureur en alles wat ik wil is winnen, maar ik moet ook realistisch zijn en doorgaan", aldus de derde man van Mercedes, die naast reservecoureur ook veel tijd in de simulator spendeert. Middels het Duitse medium heeft hij een duidelijke boodschap voor de andere Formule 1-teams: "Jullie hebben de echte Mick nog niet gezien."

Ook interessant:

Verstappen op zoek naar eerherstel in F1 GP Singapore

Singapore is één van de weinige landen waar Verstappen nog niet wist te winnen. Staat dat te veranderen? Tom Coronel, Ruud Dimmers en Joris Mosterdijk zijn stellig met hun antwoorden.

11 reacties

Viaplay

Unibet
x
Oeps Verbaasde Leclerc vierde podium al na 'uitvalbeurt' Verstappen