Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Schumacher: "Ik dacht ook dat Verstappen over water kon lopen"

Ralf Schumacher praat in een Duits interview over zijn gezamenlijke tijd met Michael Schumacher in de Formule 1. Het gaat onder andere over over het prestatieverschil tussen beide coureurs, waarbij hij ook Lewis Hamilton en Max Verstappen aanhaalt.

Verstappen FP3 wet Belgium
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Ralf Schumacher was in de Formule 1 niet zo gelauwerd als zijn grote broer Michael Schumacher. Er wordt weleens geroepen dat in de basis Ralf misschien wel een een groter talent was, maar dat de arbeidsethos van Michael veel beter was.

Geconfronteerd met die suggestie geeft Ralf Schumacher in gesprek met Formel1 aan dat alles ook te maken heeft met het wel of niet hebben van een goede auto en dat hij dus nooit over materiaal beschikte dat evengoed of beter was dan dat van Michael.

Hij wijst daarbij ook naar Lewis Hamilton en Max Verstappen: "We hebben in de Formule 1 gezien dat een team een coureur een winnende auto moet geven. We dachten ooit dat Lewis Hamilton op water kon lopen (maar het verval van het team zette zich in 2022 in, red.)."

"Ik dacht persoonlijk dat Max Verstappen op water kon lopen (maar ook hij heeft het nu moeilijk, red.). "Echter, in mijn ogen komt Verstappen puur op basis van talent verder dan Hamilton. Dat onderscheidt hem alleen maar meer van de rest."

We verloten maar liefst 10 schaalmodellen en 10 caps onder onze YouTube-abonnees! Maak nu kans op één van deze prijzen door je te abonneren op ons YouTube-kanaal én te reageren onder de video via de onderstaande knop.

Abonneer, reageer en win!

Praat mee!

Viaplay
x
Tijdschema Extreem laat tijdschema Formule 1 GP Verenigde Staten