Welkom bij RN365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RN365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Haas F1 Team

Steiner sluit doemscenario niet uit: "Geen idee of heel Haas F1 in quarantaine moet"

Haas F1 zit in de hoek waar de klappen vallen. Vier teamleden zijn getest op het Coronavirus en preventief in quarantaine geplaatst. Teambaas Guenther Steiner blijft positief, maar lijkt geen enkel scenario uit te sluiten.

Artikel
Naar nieuwsoverzicht © RacingNews365

De eerste vraag die Haas F1-teambaas Guenther Steiner ten overstaan van onder andere RacingNews365 voor zijn kiezen krijgt, is direct raak. Of het mogelijk is dat zijn hele team verplicht in quarantaine moet?

"Dat weet ik nog niet, ik heb werkelijk geen idee. Daar houden we ons mee bezig als dat daadwerkelijk een ding wordt, maar ik ben hoopvol dat het zo ver niet hoeft te komen", aldus Steiner, die momenteel dus al vier werknemers moet missen.

"Bij elk teamlid dat wegvalt moeten we nieuwe compromissen sluiten", vervolgt de teambaas, die ook gekscherend de positieve kant van het probleem probeert in te zien: "Met onze volledige crew gingen we in 2018 én 2019 de mist in tijdens de pitstops, misschien dat het met een iets minder volledig team beter gaat."

"We kwamen hier altijd al goed voorbereid aan, maar in 2018 gingen er een paar dingen fout, waardoor men in 2019 bezweek onder extra druk. Ik hoop dat ze dat nu achter zich kunnen laten en van zich af kunnen schudden."

Wordt dit het jaar van Max Verstappen? En krijgen we het gevecht Lewis vs. Max? Autocoureur Tom Coronel, F1-journalist Ruud Dimmers en host Thomas van Groningen praten je bij in de nieuwste aflevering van de RN365 F1-podcast.

3 reacties