Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

'T. rex' Verstappen redt zijn kat en toont uniek Red Bull-cadeau: 'Ik heb geen f*cking DRS!'

Max Verstappen had een lekker weekendje thuis in Monaco, die hij voornamelijk in zijn simulator doorbracht. Dat deed hij al streamend met zijn vrienden van Team Redline. Er kwamen vele leuke verhalen voorbij.

Ja, het staat er echt: T. rex Max Verstappen. Die bijnaam kreeg hij afgelopen weekend gekscherend van zijn teamgenoten van Team Redline en de kijkers van de Twitch-stream. Waarom? Omdat iedereen zich een ongeluk lachte om de manier waarop de regerend F1-kampioen typte. Alsof hij dinopootjes heeft, zoals hieronder te zien is.

DRS

Verstappen en zijn simvrienden hadden het tijdens de 24-uursrace van Nurburgring enorm naar hun zin. De Nederlander vertelde een hoop verhalen, waaronder het verhaal over het cadeau dat hij vorig jaar van Red Bull kreeg.

"Weet je nog dat ik in Barcelona niet heel blij was met mijn DRS? Het was de actuator die toen het probleem vormde. Het team heeft me daarom een cadeau gegeven. Een Red Bull blikje, met daarin het onderdeel dat kuren had. De tekst 'ik heb geen f*cking DRS' staat erop en aan de achterkant staan al mijn statistieken uit mijn F1-carrière. Een heel leuk cadeau eigenlijk!", lacht hij.

Bekijk hieronder het blikje in de video en hoor het verhaal zelf.

Reddingsoperatie

Een ander verhaal, waarmee hij de lachers op zijn hand kreeg, was het verhaal van Verstappen die een gat in zijn deur moest slaan met een hamer, om zo zijn opgesloten kat te redden.

"Ik was 'm al drie uur kwijt en wist niet waar hij was. Ik hoorde de kat miauwen achter een deur. Een kast was het, met maar een ingang. De deur kon niet meer open, omdat er iets klemde. Ik probeerde alles en moest uiteindelijk een gat in de deur maken met een hamer, om zo de kat weer te bevrijden. Dat arme beestje zal wel heel bang zijn geweest! Dus nu heb ik een deur met een enorm gat", lacht hij.

Check hieronder de beelden van Verstappen die het verhaal verteld en Verstappen die zijn deur kapot maakt met een hamer.

Ook interessant:

Mercedes hoopt op wonderwapen in strijd met Verstappen

Deze week in de RN365 F1-podcast speciale aandacht voor de GP in Imola, de kansen van Verstappen aldaar en de grote aanstaande update voor de Mercedes-bolide. Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk praten je bij. Beluister 'm hieronder.

Verstappen is dit weekend de grote favoriet voor de winst in ItaliΓ«! Als hij de race wint betaalt Unibet maar liefst 30 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 30 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Opmerkelijk McLaren-junior paar uur na aankondiging geschorst