Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Uitgejoelde Verstappen verovert alsnog harten van F1-fans na masterclass

Hij werd uitgejoeld door een deel van de plaatselijke fans, maar Max Verstappen veroverde wel het hart van de fans wereldwijd tijdens zijn race in Miami.

Max Verstappen liet geen spaan haal van de concurrentie tijdens de GP van Miami. Hij reed haast slalommend naar de eerste plek. Er stond geen maat op de Nederlander. Toen hij na afloop de bovenste trede van het ereschavot beklom, werd hij wonderbaarlijk genoeg uitgejoeld door een deel van het aanwezige publiek.

Dat was echter slechts een lokale aangelegenheid, want de harten van de F1-fans wereldwijd had Verstappen met zijn Miami masterclass wel veroverd. Hij werd namelijk met afstand uitgeroepen tot de F1 Driver of the Day. Maar liefst 27,1% van de stemmers vond dat Verstappen de beste coureur van het veld was op zondag 7 mei.

De concurrentie liet hij ver achter zich. Sergio Perez kreeg slechts 12.5% van de stemmen, Fernando Alonso kreeg 9.8%. Lewis Hamilton (8.6%) en George Russell (7.9%) completeerden de top vijf. Het is de tweede keer dit jaar dat Verstappen de ereprijs in de wacht sleept. Ook zijn comeback in Saoedi-Arabië van P15 naar P2 in Saoedi-Arabië werd bekroond met de titel Driver of the Day.

Twee keer eerder (Australië en Bakoe) was Perez de favoriet van de stemmers, in Bahrein was het Alonso. Hij kreeg toen een enorm aantal van 53% van de stemmen.

Ook interessant:

Briljante Verstappen zet Perez op zijn plek

Een daverende overwinning van Verstappen in Miami, die daarmee Perez weer op zijn plek zette, zo merkt men op in de nieuwste RN365 F1-podcast, waarin Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk hun oordeel vellen over alle gebeurtenissen in de F1.

Max Verstappen is de grote favoriet voor de overwinning in Miami. Hij heeft tot nu toe alle edities van deze Grand Prix gewonnen. Als de Nederlander zondag opnieuw wint, betaalt Unibet maar liefst 30 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 30 keer jouw inzet!

Formule 1 GP Miami 2023 RN365 Nieuwsdossier

Praat mee!

Viaplay
x
Hamilton Mercedes-coureur verliest WK-punt na fikse straf tijdens sprintrace Miami