© Force India F1 Team

Nieuwsoverzicht

Vader Lance Stroll koopt Force India met groep investeerders

07 aug. 2018 19:59 Ruud Dimmers 7 reacties
Het noodlijdende Formule 1-team van Force India is gered door een groep investeerders onder aanvoering van Lawrence Stroll, vader van Williams-coureur Lance Stroll.

De curatoren van het F1-team van Force India hebben een bod geaccepteerd van een groep investeerders onder aanvoering van Lawrence Stroll. Daarmee is de toekomst van het team veilig gesteld.

Sinds de Grand Prix van Hongarije stond het team onder curatele. Dinsdagavond is bekend geworden dat een groep investeerders het team nu van de ondergang heeft gered. Vanzelfsprekend is het zeer waarschijnlijk dat Lance Stroll in 2019 nu voor Force India zal rijden, gezien de miljoenen die zijn vader in het team pompt.

Mede-investeerders zijn de Canadese ondernemer Andre Desmarais, Jonathan Dudman van Monaco Sport and management, John Idol die actief is in de mode en fashion, telecommunicatie investeerder John McCaw Jr, financieel expert Michael de Picciotto en Silas Chou. een businesspartner van Lawrence Stroll.

Hiermee komt er een einde aan de leidende positie van de omstreden Vijay Mallya bij Force India. Onbekend is wat de overname betekent voor de toekomst van Sergio Perez en Esteban Ocon vanaf 2019.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen