Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Verstappen bedankt Red Bull en alle fans met allerlaatste F1-actie van 2022

Na de allerlaatste Formule 1-actie van het jaar is de vakantie aangebroken voor Max Verstappen en Sergio Perez. Voordat de twee hun welverdiende rust pakken, willen ze alle fans nog een keer bedanken.

Verstappen Zandvoort 2022
Video
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Alle fans, volgers en natuurlijk de hele Red Bull-familie was vandaag aanwezig in Milton Keynes om het grandioze jaar van de Oostenrijkse renstal in stijl af te sluiten. Na een aantal demoruns, onder meer van Max Verstappen en Sergio Perez, namen de twee coureurs de tijd om alle aanwezige fans te bedanken.

De Red Bull-rijders trakteerden op drifts en donuts in een Formule 1-show, waar ook de hele familie van de Oostenrijkse renstal bij aanwezig was. Met motoren, driftauto's en natuurlijk de F1-bolides werd het jaar afgesloten. "Milton Keynes voelt als mijn tweede thuis", laat Verstappen aan het einde van de dag weten aan zijn fans.

"Ik waardeer het als ik hier weer kan zijn, elke keer weer. Het is erg mooi om te zien dat zo veel mensen de tijd nemen om ons te komen supporten", aldus de tweevoudig kampioen, die nu eerst vakantie neemt voordat hij bezig gaat met het volgende seizoen en de auto van 2023. "We zien het wel weer op 1 januari", lacht hij als David Coulthard hem vraagt naar de kansen volgend jaar.

Het volledige interview en de laatste F1-kilometers van Verstappen dit jaar vind je in onderstaande video's van Viaplay.

Hét abonnement voor de echte racefan. Sluit je ook aan bij de tofste F1-community!

Meld je direct aan
Forbidden

Weddenschappen Max Verstappen

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

0 reacties

Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
RN365 F1-podcast Verstappen terecht kritisch op dominant Red Bull