Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Verstappen fantaseert met Norris over teamgenootschap

Max Verstappen en Sergio Perez zijn nu nog het Formule 1-duo van Red Bull, maar verandert dat in de toekomst nog? De Nederlander fantaseert al over een nieuwe teamgenoot: niemand minder dan Lando Norris.

Verstappen Norris
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool

Wie de teamgenoot van Max Verstappen moet zijn bij Red Bull is al jaren een hot topic binnen de Formule 1. Op dit moment is dat Sergio Perez, die in feite gewoon doet wat er van hem wordt verwacht: tweede staan achter Verstappen in het klassement en hiermee genoeg punten binnen sprokkelen om het constructeurskampioenschap te winnen.

De Mexicaan staat nog onder contract tot en met het F1-seizoen van 2024, maar wie daarna de teamgenoot van Verstappen wordt, is nog niet zeker. De Nederlander zelf rijdt nog tot en met 2028 voor het Oostenrijkse topteam. Als de naam 'Lando Norris' valt bij het Italiaanse Sky Sports, dan weet Verstappen daar wel een fantaserend antwoord op te geven.

"We hebben het er wel eens over gehad", zegt hij over zijn Britse vriend en concurrent op de F1-grid. "Maar hij zit nog voor een langere tijd bij McLaren. We zullen zien wat er in de toekomst kan gebeuren", is het antwoord van de huidige leider in het klassement.

Als hij dan toch écht een dream team mocht kiezen, dan wijst hij naar zijn vader Jos Verstappen. "Als ik iedereen kon kiezen en mensen van vroeger weer terug (naar de F1) kon halen, dan zou ik voor mijn vader kiezen", aldus de tweevoudig kampioen.

Abonneer je nu op ons YouTube-kanaal en maak kans op twee tickets!

ABONNEER & WIN

Praat mee!

Viaplay
x
Verstappen-regel FIA past omstreden regel aan in officiële reglementen