Welkom bij RN365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RN365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Red Bull Racing

Verstappen: "Geen idee waar geruchten over nieuwe Red Bull vandaan komen"

Max Verstappen moest in Barcelona hard lachen om de verhalen over een 'B-spec' van Red Bull. Het team neemt een nieuw aerodynamisch pakket mee, maar van een compleet vernieuwde auto is geen sprake.

Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Getty Images/Red Bull Contentpool

De afgelopen weken was er veel te doen over de upgrade van Red Bull. Het team brengt de eerste grotere upgrade mee naar het circuit van Barcelona en met de dag werd de update door kenners meer opgeblazen. Er werd zelfs gesproken over een compleet nieuwe Red Bull, ook wel bekend als een B-spec.

"Het is zeker een stap voorwaarts, maar ik hoorde dat we zelfs een B-spec zouden krijgen. Ik heb geen idee waar dat verhaal vandaan komt, want het werd geroepen door mensen die niet voor Red Bull werken", vertelt Max Verstappen in gesprek met onder andere RacingNews365.

De Red Bull-coureur is voorzichtig in zijn voorspellingen, maar is positief gestemd. "Ik hoop dat we het gat een beetje kunnen verkleinen. Ik verwacht geen grote sprong voorwaarts, waarbij we ineens voor de rest staan. Maar, alle nieuwe onderdelen die we krijgen, en onze performance verbeteren, zijn van harte welkom."

"Onze concurrenten brengen vanzelfsprekend ook nieuwe onderdelen mee, maar hopelijk zijn de onze net wat beter." Voor een overwinning in de eerste seizoenshelft acht de Nederlander zich niet kansloos: "Er zijn zeker kansen voor ons, waaronder Monaco. Maar we hebben nog wel werk te verzetten."

Met medewerking van Joe van Burik.

RN365 Nieuwsdossier Het laatste Max Verstappen nieuws

Exclusief RacingNews365 op bezoek bij bandenleverancier Pirelli