Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Verstappen gelokt door 'belangrijkste Mercedes-update ooit'? "Ze praten nog steeds"

Max Verstappen gaf al meermaals aan dat hij ook in 2025 voor Red Bull rijdt. Toch denkt voormalig Formule 1-coureur Christian Danner dat een overstap naar Mercedes nog niet uitgesloten is.

Verstappen Silverstone
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool

De toekomst van Max Verstappen is al lange tijd een veelbesproken onderwerp. De Nederlander gaf na de recente onrust bij Red Bull zelf aan dat hij bij het team blijft, maar Toto Wolff heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij Verstappen dolgraag naar Mercedes wil halen. Nu de Zilverpijlen steeds beter presteren en de laatste twee races wisten te winnen, denkt voormalig Formule 1-coureur Christian Danner dat Verstappen een overstap serieus overweegt.

"Ik denk dat een overstap heel goed mogelijk is, zeker nu we een punt hebben bereikt waarop iedereen afwacht", stelt Danner tegenover Motorsport Magazin. "Mercedes houdt het stoeltje vrij en praat nog steeds met Verstappen. Ik denk dat het zeker een optie is voor Max als je kijkt hoe het seizoen zich nu ontwikkelt. In dat opzicht bracht Mercedes misschien wel de belangrijkste updates uit de geschiedenis."

Danner denkt dat Verstappen piekfijn weet wat een overstap hem zou brengen. "Je kan een auto heel goed analyseren en zien wat je wel en niet kan doen. Daarom denk ik dat Verstappen precies weet wat hij kan verwachten als hij die stap wil zetten. Daar komt bij dat hij niet alleen gelooft dat hij beter is dan zijn teamgenoot, in de meeste gevallen laat hij het ook zien. Het gaat vaak om zelfvertrouwen en hoe je jezelf ervan overtuigt dat je onverslaanbaar bent. Dat is psychologie. Ik denk dat hij ervan overtuigd is: 'wat zij kunnen, kan ik al heel lang!'"

Max Verstappen won maar liefst drie edities achter elkaar in Zandvoort. Wint de Nederlander ook dit jaar de race? Dan krijg je maar liefst 50 keer jouw inzet terug bij Unibet!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor spelers van 24 jaar en ouders. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Red Bull Marko kondigt rijderswissel binnen Red Bull-formaties aan