Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Verstappen getergd: "Dat wordt ontzettend belangrijk voor mij en Red Bull"

Max Verstappen reist goed gemutst af naar de Formule 1 Grand Prix van Mexico. Met een verse overwinning op zak kijkt hij uit naar het Mexicaanse onderonsje.

Max Verstappen won een kleine twee weken geleden de Formule 1 Grand Prix van de Verenigde Staten. Die zege was meer dan welkom: "We kenden wat moeilijkere races met diverse gridstraffen en een paar ongelukkige momenten, dus het voelde zeker goed om op de hoogste treden te staan, met Checo (Sergio Perez, red.) naast me op het podium." "Die zege gaf veel voldoening. We lieten een goede pace zien, dus ik kijk er naar uit om voort te borduren op dat momentum", vervolgt Verstappen, die natuurlijk goede herinneringen koestert aan het Autodromo Hermanos Rodriguez, daar waar de Mexicaanse GP wordt verreden. "Met twee overwinningen kan ik terugkijken op enkele mooie momenten. Ik kijk er naar uit om daar weer te racen, zeker nadat het een tijd lang niet mogelijk was om hier naartoe te komen. Ik weet zeker dat we hier heel veel meer fans zullen hebben nu Checo deel uitmaakt van het team. Ik zie ze graag komen en hoop dat we een competitief weekend af kunnen werken."

Meteen door naar Brazilië en Qatar

Na de Grand Prix van Mexico staan achtereenvolgens direct de races in Brazilië en Qatar op het programma. Drukke weken dus! "Ik weet dat het aanpoten wordt, maar het is voor mij en het team ontzettend belangrijk dat we proberen om alle drie de volgende races beet te grijpen nu we om de wereldtitel strijden." "We zullen heel veel moeten reizen en de nodige tijdzones moeten doorkruisen, maar ik kijk er naar uit om weer in Mexico en Brazilië te racen en ik kijk er ook naar uit om op het nieuwe (voor de Formule 1, red.) circuit in Qatar te racen", aldus de man die een voorsprong van twaalf punten ten opzichte van Lewis Hamilton verdedigt.

Viaplay
x
Sponsor 'Ferrari kaapt grote sponsor Mercedes en evenaart megadeal Red Bull'