Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Verstappen heeft eerste overwinning van het weekend binnen

Max Verstappen is net aan de Grand Prix van Emilia-Romagna begonnen, maar heeft zijn eerste overwinning van het weekend al binnen. De Nederlander won met Team Redline namelijk de virtuele 24 uur van de Nurburgring.

Verstappen Saturday Imola
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Het was een veelbesproken onderwerp tijdens het Grand Prix-weekend in Imola: Max Verstappen die ook nog even meedeed aan de virtuele 24 uur van de Nurburgring. De Red Bull-coureur sprong na de kwalificatie in de sim om een stint voor Team Redline af te werken en reed ook zondagochtend nog even mee.

Verstappen is nu bezig aan de Grand Prix van Emilia-Romagna, maar net voor de race werd bekend dat zijn team de zege heeft gepakt. De 26-jarige Nederlander heeft zo zijn eerste overwinning van het weekend alvast binnen. Nu nog zegevieren in Imola...

Unibet heeft een super stunt! Win 50x jouw inzet bij een zege van Verstappen, Norris of Piastri in België. Welke coureur zal er zegevieren?

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
GP België Verstappen en Perez op de bon geslingerd na eerste vrije training