Welkom bij RN365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RN365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Max Verstappen

Verstappen: "Ik ben absoluut klaar voor de F1-wereldtitel"

Max Verstappen krijgt in 2020 nog één kans om de jongste Formule 1-wereldkampioen ooit te worden. Hoewel dat niet een doel op zich is voor Verstappen, zegt hij er wel helemaal klaar voor te zijn.

Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool / Getty Images

Max Verstappen legde na 21 Grands Prix in 2019 beslag op de derde plaats in het WK, zijn beste eindklassering in vijf seizoenen in de Formule 1. Het ultieme doel is echter nog niet behaald. De Red Bull-coureur wil wereldkampioen worden, iets waar hij meer dan klaar voor zegt te zijn.

"Of ik zelf klaar ben voor de titel? Absoluut", zo klinkt het stelling in gesprek met Ziggo Sport, om vervolgens in te gaan op de vraag of ook Honda klaar is voor de wereldtitel.

"Wij zijn op de goede weg, dus laten we begin volgend jaar hopen dat we een goede winter hebben gehad", aldus Verstappen, die hetzelfde antwoord klaar heeft op de vraag of Red Bull als team klaar is voor het ultieme succes.

"Qua gedrevenheid en alles is Red Bull er zeker klaar voor, zoveel is mij wel duidelijk. Maar, die goede winter hebben we echt wel nodig."

'Een goede winter', het is niet voor niets dat Verstappen daar op hamert. In de voorbije jaren kwam Red Bull na de winterstop traag op gang, om in de tweede seizoenshelft competitief te zijn. In 2020 moet dat dus anders gaan om kans te maken op de wereldtitel.

Kan Max Verstappen volgend jaar met Red Bull een gooi doen naar de titel? Het panel van de nieuwste F1-podcast van RacingNews365, bestaande uit autocoureurs Tim en Tom Coronel evenals F1-journalist Ruud Dimmers, sluit het niet uit.

0 reacties