Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Verstappen maakt alle verwachtingen waar: "Geweldig om hier weer te winnen"

De ze in de Formule 1 Grand Prix van Nederland kwam Max Verstappen zeker niet aanwaaien. Hij en het team moesten er hard voor werken, maar dat maakt de overwinning des te mooier.

Verstappen Zandvoort
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Getty Images / Red Bull Content Pool

"Dit was niet eenvoudig", zo begint Max Verstappen direct na de race. "We hebben de hele race moeten pushen en met de (virtual) safety cars moesten we de juiste calls maken", aldus de zegevierende Red Bull-coureur.

"Voor de safety car de baan op kwam dacht ik dat we goed zaten met de harde banden, maar toen wilde ik naar de zachte banden wisselen, omdat we het anders nooit volgehouden zouden hebben. De run bij de herstart was goed, waarbij het hielp dat we iets meer topsnelheid hebben. Die actie was vanaf de laatste bocht perfect getimed en de slipstream was sterk."

"Nadien was de balans in de auto gewoon heel erg goed", vervolgt Verstappen, die de race zodoende solo uit kon rijden: "Het is geweldig om hier weer te winnen."

Gevraagd naar zijn gedachten over het zeer oranje plaatje op circuit Zandvoort, is hij het publiek dankbaar: "Het is altijd speciaal om je thuisrace te winnen. Dat was vorig jaar al zo, maar nu moesten we er iets harder voor werken."

"Het was een ongelooflijk weekend, met ongelooflijk veel support. Jullie zijn naar hier gekomen om me aan te moedigen. I'm proud to be Dutch", zo besluit hij.

Het F1-seizoen is afgelopen, maar RacingNews365 gaat volle bak door. Op 13 december kan jij aanwezig zijn bij ons live event. Een toffe F1-avond met een live F1-podcast met Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk! Tevens ga jij gaat ook zelf racen in een simulator! Ben je een echte kenner? Dat mag je bewijzen in de pubquiz, met toffe prijzen!

Kortom, het ideale avondje uit!

Bestel snel jouw tickets op=op
Forbidden

Weddenschappen Max Verstappen

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

Formule 1 GP Nederland 2022 RN365 Nieuwsdossier

1 reactie

Viaplay

Unibet
x
RN365 F1-podcast Max Verstappen reed op 80% van zijn kunnen