Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Verstappen: "Nieuw Red Bull-contract voorkomt ongemakkelijke momenten"

Max Verstappen is momenteel één van de vier coureurs die weet waar hij aan toe is aan het eind van het komende Formule 1-seizoen. Zijn contract loopt door tot en met 2023. Dat is fijn, want dat voorkomt ongemakkelijke momenten gedurende het seizoen.

Verstappen Horner Yamamoto
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Getty Images/Red Bull Contentpool

Waar nu iedereen al lang aan breed weer gewend is aan het idee dat Max Verstappen nog vele jaren voor Red Bull zal rijden, was dat enkele weken geleden nog wel anders. Geruchten over een mogelijke overstap naar Mercedes wilde maar niet verstommen. Een nieuwe deal die Verstappen tot en met 2023 aan Red Bull bindt, bracht een einde aan het vele speculeren.

Ook voor Verstappen zelf brengt de nieuwe deal de nodige rust met zich mee: "De nieuwe overeenkomst haalt wel de nodige vraagtekens weg en dat is fijn. Als je het seizoen ingaat, wetende dat je contract aan het einde van het seizoen afloopt, stuit je altijd op ongemakkelijke momenten, bijvoorbeeld op het moment dat het over de auto van volgend jaar gaat", zo roept Verstappen tijdens een mediamoment van Red Bull.

"Ik wilde dat soort situaties koste wat kost voorkomen", vervolgt Verstappen, die nogmaals benadrukt dat hij bij Red Bull prima op zijn plek zit: "Ik voel me hier goed en ik proef overal de honger naar zeges en mogelijk zelfs het kampioenschap. Ik heb me gedurende het seizoen niet zo druk gemaakt over mijn contract, maar nu is het toch wel fijn dat het geregeld is."

Hét abonnement voor de echte racefan. Sluit je ook aan bij de tofste F1-community!

Meld je direct aan
Forbidden

Weddenschappen Max Verstappen

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

0 reacties

Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
RN365 F1-podcast Verstappen moet oppassen voor overmoedige Perez