Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Verstappen: "Nu het startnummer #1 zo lang mogelijk op de Red Bull houden"

Het woord megadeal om het nieuwe contract tussen Max Verstappen en Red Bull te typeren, is welhaast een understatement. Hij weet dat hij de komende zeven(!) jaar nog voor Red Bull rijdt, maar hij nam dat besluit met de volle overtuiging.

Max Verstappen rijdt al sinds het begin van zijn Formule 1-carrière voor Red Bull. In 2015 immers debuteerde hij voor zusterteam Toro Rosso om een jaar later al de stap te maken naar het grote Red Bull Racing. Het avontuur dat in 2015 begon, krijgt een langdurend vervolg. Hij tekende bij tot en met 2028. Hij legt uit waarom die nieuwe handtekening voor hem een no-brainer was: "Ik geniet ervan deel uit te maken van het Oracle Red Bull Racing Team, dus de keuze om tot en met 2028 bij het team te blijven, was een makkelijke", zo begint de nu 24-jarige coureur.

Verstappen vastberaden voor de toekomst

"Ik hou van dit team en het afgelopen jaar was simpelweg geweldig. Toen we in 2016 de handen ineensloegen was het al ons doel om wereldkampioen te worden en nu dat ons is gelukt, is het zaak om dat startnummer #1 zo lang mogelijk op de auto te houden", klinkt het vastberaden.

Viaplay
x
Tv-rechten 'Formule 1 nog jarenlang te zien bij Viaplay'