Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 Grand Prix Verenigde Staten 2023

Verstappen ondanks inhaalrace torenhoge favoriet voor zege GP VS

Max Verstappen zal de Grand Prix van de Verenigde Staten moeten starten vanaf de zesde plaats, maar ondanks vijf concurrenten voor hem bestempelen de bookmakers hem tot favoriet. En hoe!

Verstappen US
Voorspellen
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Poleposition zat er voor Max Verstappen niet in nadat de Nederlander zijn snelste tijd moest inleveren vanwege track limits. Vanaf de zesde plaats gaat hij jagen op zijn vijftigste Formule 1-overwinning, met onder andere Charles Leclerc en Lewis Hamilton nog voor zich. Dat wordt een flinke inhaalrace. Desalniettemin verwachten de bookmakers opnieuw een zege voor Verstappen!

Zet je namelijk €10 in op de overwinning van de Nederlander, dan wordt er €3.50 winst uitgekeerd als de Limburger inderdaad als eerste over de eindstreep komt. Zet je datzelfde bedrag in op de nummer twee, Hamilton, dan is het winstbedrag al €65! Bij de nummer drie, Lando Norris is dat zelfs €100. Hoewel Leclerc vanaf pole start, heeft hij volgens de bookmakers minder kans op de zege en wordt er €150 uitgekeerd bij een tientje inleg.

Klik hier voor de beste F1-odds.

Een keer iets anders?

Bij Unibet kan er op van alles worden ingezet, waaronder een aantal specials. Zo kan er op de snelste pitstop worden ingezet, bijvoorbeeld op de snelste pitstop voor Max Verstappen. Dit levert je normaal gesproken €35 euro winst op bij het inzetten van een tientje, maar dit weekend is er ook de Red Bull Boost.

Voor nieuwe leden bij Unibet keert het platform liefst 50 keer je inleg uit bij een snelste pitstop voor het Oostenrijkse topteam!

Welke F1-coureur rijdt de snelste raceronde?

Zoals altijd kan je ook weer inzetten op de coureur waarvan jij verwacht dat hij de snelste ronde rijdt in de race. Ook hier bezet Verstappen de leidende positie, en hoewel de marges ook hier groot zijn, zijn ze alsnog een stuk kleiner dan als het gaat om de winnaar.

Een tientje op Verstappen levert €5 winst op. Hamilton staat op de tweede plaats. Rijdt hij de snelste ronde en je hebt dat goed voorspeld, dan win je daar €70 mee. Voor Norris geldt datzelfde bedrag. Daaronder loopt het bedrag snel op, zoals hieronder is te zien.

Klik hier voor de beste F1-odds.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Max Verstappen is de grote favoriet voor de overwinning in Miami. Hij heeft tot nu toe alle edities van deze Grand Prix gewonnen. Als de Nederlander zondag opnieuw wint, betaalt Unibet maar liefst 30 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 30 keer jouw inzet!

Formule 1 GP Verenigde Staten 2023 RN365 Nieuwsdossier

Praat mee!

Viaplay
x
Live Eerste vrije training Formule 1 GP Miami 2024