Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Verstappen opgetogen na afgetekende kwalificatie-comeback: "Een genot"

Het was al even geleden dat Max Verstappen een poleposition pakte voor een hoofdrace in de Formule 1. Maar op de Red Bull Ring hield hij flink huis.

Verstappen Austria
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

"De kwalificatie is erg goed verlopen. We hebben de nodige aanpassingen gedaan naar aanleiding van eerder geleerde lessen en hoewel ook de baan wat is veranderd, voelde de auto beter aan. We konden de bochten beter aanvallen, waardoor elke run on point was."

"Het was een genot om zo te rijden en het is al even geleden dat we de poleposition pakten, dus dit is geweldig. Het geeft een goed gevoel, te meer omdat het team zo hard heeft gewerkt om de auto beter te maken. Hopelijk kunnen we dit morgen ook laten zien", aldus Verstappen na afloop van zijn ultieme kwalificatie-performance.

Net als eerder in de sprintrace staat er ook op zondag een McLaren naast hem. Dat deert hem niet. Sterker nog, laat maar komen! "Het is altijd leuk om met elkaar te racen, dus hopelijk wordt het weer een close gevecht. Niet dat ik daar nu al te veel over na wil denken, ik ben nu vooral blij met de auto en hopelijk vertaalt zich dat ook in een goede racepace."

Unibet heeft een super stunt! Win 30x jouw inzet bij een zege van jouw favoriete coureur in Hongarije. Wordt het Max, Lando, Lewis of toch George of Oscar?

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 30 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Live Tweede vrije training Formule 1 GP Hongarije 2024