Welkom bij RacingNews365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RacingNews365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Meld je aan
Max Verstappen

Verstappen over verbeterpunten Red Bull: "Ik ben geen engineer"

Max Verstappen toonde zich zichtbaar teleurgesteld over het verloop van de race. Het is hem duidelijk dat er iets schort aan de RB15, maar wat, dat weet hij niet: "Ik ben niet de engineer."

Verstappen Bahrein
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Getty Images/Red Bull Contentpool

Max Verstappen laat voor de microfoon van F1 TV weten dat hij weinig plezier beleefde aan de Grand Prix van Bahrein: "Door de balansproblemen en de bijkomende wind was het voor mij geen leuke race. We gleden alle kanten op, dus het was vooral zaak om de auto op de baan te houden."

Op de vraag wat er veranderd moet worden om de Red Bull RB15 meer naar zijn hand te zetten, of dat nou technisch van aard is of dat dat in de rijstijl van Verstappen zelf zit, blijft de Red Bull-coureur een antwoord schuldig.

"Geen idee, ik ben geen engineer. Ik ben niet diegene die naar de auto wijst en zegt 'dit en dit en dit klopt er niet'. Ik probeer vooral alles uit de auto te halen wat er in zit, en het is duidelijk dat dat hier minder was dan in Australië. We zullen alles analyseren, om het vervolgens beter te doen in China."

Fotoalbum

Rapportcijfers Formule 1-coureurs na Grand Prix Bahrein 2019

Nadat Mercedes 2019 opende met een dubbelzege op het semi-stratencircuit in Melbourne, gingen de zilverpijlen ook in Bahrein met een een-tweetje aan de haal. Deze dubbel had echter behoorlijk wat meer voeten in de aarde. RacingNews365 deelt als vanouds de rapportcijfers uit.

Bekijk het album
RN365 Special
Is deze wiskundige formule het geheim van Red Bull-topontwerper Adrian Newey?

Het is één van de meest besproken topics in de Formule 1 van dit seizoen: porpoising. Heeft Red Bull-topontwerper Adrian Newey de juiste formule gevonden om het probleem in kaart te brengen en daarnaar te handelen?

Lees meer
Viaplay
x
Red Bull Horner deelt details ontwikkelingsplan Red Bull Verstappen en Perez