Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Verstappen plaagt Ajax-fan Van der Garde: "Jammer man!"

Voor Max Verstappen was de dag eigenlijk al geslaagd voordat de Grand Prix van Mexico überhaupt werd verreden, want PSV versloeg Ajax in de Eredivisie. De Red Bull-coureur kan het niet laten om Giedo van der Garde te plagen.

Verstappen Mexico
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © RN365/Michael Potts

Voorafgaand aan de Grand Prix van de Verenigde Staten werd al duidelijk dat Max Verstappen en Giedo van der Garde niet op één lijn zitten als het op voetbal aan komt. Verstappen is supporter van PSV en Van der Garde van Ajax. Een week later speelden de beide ploegen tegen elkaar in de Eredivisie en PSV won met 5-2. Verstappen liep voor de race al te ginnegappen bij Viaplay en komt er na zijn zestiende zege nog even op terug. Interviewer Chiel van Koldenhoven, die ook voor Ajax is, en Giedo van der Garde moeten er op ludieke wijze aan geloven.

"Wat een topdag!", begint Verstappen lachend zijn verhaal. "Het kon al niet meer stuk (door de zege van PSV red.), maar deze overwinning maakt het allemaal nog net wat mooier. Tsja Chiel, ik denk dat je maar moet overstappen, hè!"

Op de vraag of Verstappen Van der Garde heeft gesproken, heeft de Nederlander een mooi antwoord klaar. "Nee, maar die is zuur, denk ik! Jammer man!"

Verstappen baarde opzien met een sterke race én droeg een sombrero toen hij het podium betrad. De outfit was geen lang leven beschoren. "De sombrero heb ik achtergelaten. Ze vroegen of ik hem op wou doen, dus ik dacht: waarom niet. De auto ging super vandaag en de strategie die we wilden proberen, was ook top. Het jammere was dat we hem door de safety car en rode vlag niet af konden maken, maar anders was het een toffe strategie geweest. Maar we mogen niet klagen!"

Bekijk hieronder het interview met Verstappen:

Ook interessant:

Verstappen en Perez geven Red Bull ieder op eigen wijze vleugels

De Grand Prix van Mexico was er weer één waar genoeg in zat. Blunders, verrassingen, crashes... Genoeg om over na te praten dus in een kakelverse Formule 1-podcast van RacingNews365.

Max Verstappen is de grote favoriet voor de overwinning in Miami. Hij heeft tot nu toe alle edities van deze Grand Prix gewonnen. Als de Nederlander zondag opnieuw wint, betaalt Unibet maar liefst 30 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 30 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Verstappen Marko staat versteld van optreden Verstappen en McLaren