© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Verstappen positief: 'We hebben meer dan ons volledige programma afgewerkt'

15 mei 2018 19:45 Ruud Dimmers 0 reacties
Max Verstappen kwam vandaag in actie op het circuit van Barcelona. Daar stond dag een van de tweedaagse F1-testsessie op het programma. De Red Bull-coureur reed meer dan twee volledige raceafstanden en blikt tevreden terug.

Productieve dag voor Max Verstappen

Liefst 148 keer ging Max Verstappen het circuit van Barcelona rond. In vergelijking met de slechts 66 ronden die de Grand Prix telt een duizelingwekkend aantal. De test verliep probleemloos en Red Bull wist zelfs meer ronden af te leggen dan vooraf ingecalculeerd.

Een tevreden Max Verstappen blikt terug op zijn testdag.

"Vandaag draaide het om het nog beter leren kennen van de auto en de banden. We konden zelfs meer dan ons volledige programma afwerken, wat positief was. Ik kon erg veel ronden afleggen en het voelde net als een wintertest. Fysiek gezien was het geen enkel probleem voor me."

Verstappen heeft een drukke week, want dit weekend maakt hij zijn opwachting bij de Jumbo Racedagen op Zandvoort. Meer dan 100.000 fans worden verwacht en bijna allemaal komen ze voor de Red Bull-coureur.

"Mijn test zit er nu op en ik ga richting Nederland. De volgende stop is Zandvoort zondag, waar Daniel, ikzelf en David Coulthard aanwezig zijn en demo's verzorgen. Ik hoop dat we alle fans een mooie show kunnen geven."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen