Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Verstappen tast in duister voorafgaand aan Formule 1 GP Hongarije 2022

Max Verstappen heeft zin in de Formule 1 Grand Prix van Hongarije van komend weekend, maar zit vooralsnog wel met enkele vraagtekens.

Verstappen France
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPB

De Formule 1 en daarmee ook Red Bull Racing reizen af naar Hongarije voor een klassieker op de kalender. Max Verstappen heeft zin in die race, niet in de laatste plaats omdat hij het circuit goed weet te waarderen: "De Hungaroring is een speciaal circuit. Ik vind het leuk om er te rijden, want het geeft een beetje het gevoel van een kartbaan. Het herbergt een erg technische tweede sector en dat vind ik mooi", aldus Verstappen.

De Red Bull-coureur weet echter nog niet helemaal wat hij van het weekend kan verwachten en dat om meerdere redenen: "Het wordt interessant om te zien hoe het weer van invloed gaat zijn op het weekend en daarnaast is het sowieso lastig om te voorspellen hoe we zelf gaan presteren."

"Dit is natuurlijk niet ons sterkste circuit, maar ik wil een goed resultaat en ik zal dan ook alles op alles zetten om als team te winnen", zo vervolgt hij zijn vooruitblik. "Ik kijk tevens uit naar de zomerstop, waarin het team hopelijk de tijd krijgt om de batterijen op te laden, zodat we ook de tweede seizoenshelft sterk kunnen beginnen."

Forbidden

Weddenschappen Max Verstappen

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

Formule 1 GP Hongarije 2022 RN365 Nieuwsdossier

10 reacties

Viaplay

Unibet
x
RN365-podcast Verstappen wordt in stijl drievoudig wereldkampioen Formule 1