Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Verstappen veroordeelt bizar gedrag eigen Formule 1-'fans': "Walgelijk"

Max Verstappen heeft een enorme fanschare die hem overal ter wereld achterna reist. Daar zitten echter ook rotte appels tussen, zoals de Red Bull-coureur na bepaalde acties in Hongarije ook aangeeft.

Hungary fans
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Tijdens de Formule 1 Grand Prix van Hongarije doken er beelden op van Oranjefans die demonstratief capjes en andere merchandise van Lewis Hamilton in brand staken. Tijdens de persconferentie werd Verstappen gevraagd daarop te reageren.

De Red Bull-coureur heeft voor dat soort acties geen goed woord over: "Dat is natuurlijk onacceptabel. Dit soort mensen... Ik kan daar totaal niet achter staan, want ik vind het ronduit walgelijk", aldus Verstappen, die aangeeft dat het merendeel van de fans zich wel gewoon sportief gedraagt.

"Over het algemeen juicht het overgrote merendeel gewoon voor elke coureur, zowel tijdens de race als tijdens de podiumceremonie. Dat is ook hoe het hoort. En ja, voor wat betreft die video's van artikelen de verbrand worden. Ik vind dat echt walgelijk", zo herhaalt hij nog maar eens.

Ook interessant:

Weergaloze Verstappen heeft Leclerc bijna op de knieën

Wat een race! In de nieuwste RN365-podcast blikken Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk terug op de knotsgekke GP van Hongarije, met het falende Ferrari en de schitterende Verstappen en meer als onderwerpen. Beluister 'm snel!

Het F1-seizoen is afgelopen, maar RacingNews365 gaat volle bak door. Op 13 december kan jij aanwezig zijn bij ons live event. Een toffe F1-avond met een live F1-podcast met Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk! Tevens ga jij gaat ook zelf racen in een simulator! Ben je een echte kenner? Dat mag je bewijzen in de pubquiz, met toffe prijzen!

Kortom, het ideale avondje uit!

Bestel snel jouw tickets op=op
Forbidden

Weddenschappen Max Verstappen

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

Formule 1 GP Hongarije 2022 RN365 Nieuwsdossier

50 reacties

Viaplay

Unibet
x
RN365 F1-podcast Max Verstappen reed op 80% van zijn kunnen