Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Verstappen wil eigen raceteam uitbreiden: "Komen leuke dingen aan"

Max Verstappen heeft met Verstappen.com Racing zijn eigen raceteam. In de toekomst gaan we volgens de F1-kampioen nog leuke dingen zien.

Max Verstappen heeft sinds vorig jaar een eigen raceteam: Verstappen.com Racing. De tweevoudig F1-kampioen is met zijn Verstappen.com actief in het simracen, met Team Redline, maar ook vader Jos Verstappen racet met Verstappen.com op zijn auto. Thierry Vermeulen, de zoon van Verstappen-manager Raymond, krijgt ook steun van Verstappen.com.

Verstappen zelf legt graag uit waarom hij het team is begonnen. "Ik wilde sowieso zelf wat op gaan zetten. En vanuit die gedachte zijn we met Verstappen.com Racing gestart. Ik doe veel simracen met Team Redline en buiten het circuit wilde de zoon van mijn manager ook beginnen met racen. We zetten zo de eerste stappen met Verstappen.com.

Vermeulen is dit jaar actief in de DTM-klasse. Het smaakt naar meer, meent Verstappen. "Het is spannend voor hem, maar ook voor de vervolgstappen met Verstappen.com Racing. Dit is de opstap, maar er komen nog meerdere leuke dingen aan", aldus de F1-coureur.

In de onderstaande video legt Verstappen uit hoe zijn team precies in elkaar zit.

Ook interessant:

Verstappen degradeert concurrentie tot veldvulling

Natuurlijk, het was een onemanshow van Verstappen, maar dat betekent niet dat er niks te bespreken valt over bijvoorbeeld Ferrari en Mercedes. Integendeel! Coronel, Dimmers en Mosterdijk doen het volop!

Forbidden

Weddenschappen Max Verstappen

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

Formule 1 GP Spanje 2023 RN365 Nieuwsdossier

7 reacties

Viaplay

Unibet
x
Lewis De vurige Red Bull-wens die Hamilton niet hardop uit wil spreken