Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Verstappen wil Hongarije heel snel achter zich laten op Spa: "Weekend om te vergeten"

Max Verstappen kende een matig weekend in Hongarije en wil dat graag zo snel mogelijk vergeten. De Nederlander krijgt daar de kans voor op Spa-Francorchamps, de laatste race voor de zomerstop.

Verstappen FP2 Hungary
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool

Het weekend in Hongarije was ongetwijfeld een van de minste van 2024 voor Max Verstappen. De Nederlander was aan het klagen over de strategie, kwam letterlijk in aanraking met Lewis Hamilton en moest het uiteindelijk met P5 doen. Hij krijgt al snel de kans om dat recht te zetten tijdens de GP van België.

"Spa is altijd mijn favoriete circuit geweest, met zijn snelle bochten en vele inhaalmogelijkheden. De fans zijn ook geweldig en we krijgen er veel steun", aldus Verstappen in de vooruitblik op de race. "De race in Hongarije was een lastige. Het was een weekend om te vergeten. We hebben er als team aan gewerkt om onze prestaties te optimaliseren en het beste uit de auto te halen."

Verstappen vervolgt: "Het weer maakt het natuurlijk wat onvoorspelbaarder, maar we zullen zien wat de race brengt. Het team heeft heel hard gewerkt. Omdat het de laatste race voor de zomerstop is, kijken we uit naar onze welverdiende rust. We willen sterker terugkomen en dit weekend proberen we het best mogelijke resultaat neer te zetten", zo sluit de Nederlander af.

Ook interessant:

De Grand Prix van Hongarije zorgde voor flinke opschudding in de Formule 1. Een woedende Max Verstappen op de boordradio, twee McLaren-coureurs die vraagtekens hadden bij de teamorders en een touché tussen Verstappen en Lewis Hamilton. Joris Mosterdijk bespreekt alle gebeurtenissen met Ruud Dimmers en speciale gast Rudy van Buren in een gloednieuwe podcast van RacingNews365!

Bekijk je de podcast liever op YouTube? Klik dan hier.

Wint Max Verstappen of een andere gekozen favoriet in Singapore? Dan betaalt Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Max Verstappen trekt heldere conclusie over controversiële McLaren-achtervleugel