Welkom bij RacingNews365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RacingNews365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Meld je aan
Max Verstappen

Verstappen zet in op 'clean' weekend GP van Spanje

Max Verstappen meldt zich komend weekend op voor hem vertrouwde grond, al geldt dat voor alle F1-coureurs. Niet iedereen vierde echter het succes dat hij daar vierde en waar hij ook dit jaar op inzet.

Max Verstappen keerde anderhalve week geleden huiswaarts met de zege in de Grand Prix van Miami vers op zak. Het momentum lijkt bij Red Bull te liggen, maar het team blijft verre van foutloos. Dat merkte Verstappen in Miami al op en daar hamert hij nu ook weer op.

"Hopelijk kunnen we vasthouden aan dat momentum van de laatste paar races met een clean weekend van vrijdag tot en met zondag", zo staat in de teampreview te lezen.

Verstappen fris en fruitig aan de start

Bij de voorbereidingen op de race kan Red Bull terugvallen op heel veel data, natuurlijk vergaard tijdens de wintertests: "We kennen het circuit allemaal erg goed en ik kijk er naar uit daar te rijden. Ik bewaar goede herinneringen aan dit circuit waar ik op 18-jarige leeftijd mijn eerste Formule 1-overwinning boekte."

De batterij van Verstappen is in ieder geval opgeladen: "We hadden een geweldige week na Miami en daarna had ik wat dagen vrijaf om tijd door te brengen met de familie."

Ook interessant:

Ferrari én Red Bull pakken in Spanje allebei uit met updates. Het maakt dat we het beste van Red Bull en Max Verstappen nog niet hebben gezien, maar dat kan evengoed voor Ferrari en Charles Leclerc gelden. Wat zegt het podcast-panel?

Luister nu de podcast met Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk.

Formule 1 GP Spanje 2022 RN365 Nieuwsdossier

7 reacties

RN365 Special
Waarom het stuiterende Mercedes eens heel goed in de Formule 1-spiegel moet kijken

Bij Mercedes zou men graag zien dat er iets wordt gedaan aan de stuiterproblemen in de Formule 1, maar zoals onze technisch F1-analist Paolo Filisetti redeneert en uitlegt, moet het team bij zichzelf ten rade gaan en er geen politiek spelletje van maken.

Lees meer
Viaplay
x
RN365-podcast Direct na de zomerstop weten we of Verstappen kampioen wordt