Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Verstappen stijgt verder op de lijst met rijkste Nederlanders

Max Verstappen hoeft er niet minder op te eten bij het jaarlijkse kerstdiner want de Nederlander zit er wederom warmpjes bij aankomende winter.

Verstappen Mexico
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool

Na nog een succesvol jaar in de Formule 1 is het niet gek dat het vermogen van Max Verstappen ten opzichte van vorig jaar gestegen is. De Quote 500 publiceert elk jaar de top 500 rijkste Nederlanders, en in 2022 kwam Verstappen als nieuwkomer op de lijst binnen. Hij stond toen 'laatste', op plek 500 dus.

Een flinke groei

Zijn vermogen werd in 2022 geschat op zo'n 120 miljoen euro en dit jaar ziet hij zijn bankrekening volgens het zakenblad met 30 miljoen euro stijgen. Zijn geschatte vermogen van 150 miljoen euro is in 2023 goed voor 428ste plek in de lijst. Verstappen haalt zijn inkomsten naast zijn salaris bij Red Bull ook uit vele sponsordeals, zowel persoonlijk als bij Red Bull.

Nummer één op de lijst is nog altijd de Heineken-erfgename, Charlene de Carvalho-Heineken. Haar vermogen daalde met 200 miljoen ten opzichte van het jaar ervoor, maar ze hoeft niet over op goedkoper bier, want ze is met een ruime voorsprong nog steeds de rijkste Nederlander. Haar geschatte vermogen is 12,6 miljard euro.

Ook interessant:

Verstappen en Perez geven Red Bull ieder op eigen wijze vleugels

De Grand Prix van Mexico was er weer één waar genoeg in zat. Blunders, verrassingen, crashes... Genoeg om over na te praten dus in een kakelverse Formule 1-podcast van RacingNews365.

Verstappen is dit weekend de grote favoriet voor de winst in Italië! Als hij de race wint betaalt Unibet maar liefst 30 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 30 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Verstappen Marko schrikt van vorm Red Bull: "Als Verstappen dat niet lukt, is er iets goed mis"