Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Verstappen zou Abu Dhabi het liefste overslaan: "Kijk uit naar vakantie"

Max Verstappen heeft er dit seizoen al achttien achter zijn naam staan, Grand Prix-zeges, en dit weekend kan de negentiende daar aan worden toegevoegd. Maar waar de Red Bull-coureur echt naar snakt is vakantie.

Verstappen Las Vegas
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool

Nee, als je het aan Max Verstappen vraagt, dan zou hij het liefste al thuis in Monaco vakantie vieren met zijn familie en vrienden. Als hij vooruitblikt op de GP van Abu Dhabi is dat wat je tussen de regels door duidelijk kan lezen.

"De GP van Abu Dhabi roept altijd mooie herinneringen op voor mij en het team, want hier wonnen we onze eerste titel samen. Het is een lang en succesvol seizoen geweest en ik kijk er naar uit om vakantie te pakken en vrije tijd te hebben."

"Het hele team heeft ongelooflijk hard gewerkt en iedereen verdient rust en tijd met vrienden en familie. Dit is de laatste push voor het einde van het seizoen. Laten we 'm goed afsluiten", zo doelt hij natuurlijk op het veroveren van zijn negentiende zege van het jaar.

Perez wil vlammen

Daar waar Verstappen met zijn hoofd al bijna terug in Monaco is, lijkt teamgenoot Sergio Perez juist te willen vlammen. Hij eindigde in Las Vegas eindelijk weer eens op het podium en veroverde definitief de tweede plek in het kampioenschap.

Hij wil daar een mooi vervolg aan geven. "De laatste race van 2023!", zo begint Checo. "Het is een zwaar seizoen geweest voor mij, met hoogte- en dieptepunten. Dat ik de tweede plek op weg naar Abu Dhabi al heb veroverd, stemt me enorm blij."

"Ik wil het seizoen op een mooie manier afsluiten, dus ik ga er hard voor werken en ervoor zorgen dat we de auto goed afgesteld krijgen. In Vegas hadden we een geweldige pace te pakken en de laatste twee weken heb ik heel leuke races gehad. Wederom wil ik het maximale uit de auto halen. Als dat lukt, dan gaan we een succesvolle zaterdag en zondag tegemoet", aldus de Mexicaan.

We zijn genomineerd voor Website van het Jaar! Kunnen we op jouw steun rekenen om te winnen? Alvast hartelijk dank voor je stem!

Stem op RacingNews365

Formule 1 GP Abu Dhabi 2023 RN365 Nieuwsdossier

Praat mee!

Viaplay
x
Mega salaris! 'Newey strijkt enorm salaris op bij nieuwe werkgever'