Welkom bij RacingNews365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RacingNews365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Meld je aan
RN365 Formule 1-Podcast

Verstappen zou in een Ferrari nog dominanter zijn

Nadat hij in Canada zijn zesde overwinning van het jaar veroverde, staat Max Verstappen in de titelstrijd nu bijna vijftig punten los van Charles Leclerc. In de nieuwste Formule 1-podcast van RacingNews365 wordt er lang stil gestaan bij de Formule 1-Grand Prix van Canada, maar tegelijkertijd gebeurden er nog veel meer bijzondere dingen in de paddock.

Verstappen Canada
Formule 1 Podcast
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Contentpool/Getty Images

De Grand Prix van Canada was een prooi voor Max Verstappen, die er met zijn zesde GP-zege van het jaar vandoor ging. Opgejaagd en wel door Carlos Sainz gaf hij geen krimp, maar wat als hij zelf in die Ferrari had gezeten? In de nieuwste RacingNews365 Formule 1-podcast wordt er natuurlijk uitgebreid teruggeblikt op de race in Montreal.

Maar er gebeurde nog veel meer in de F1-wereld in Canada, want de FIA kwam plots met regelwijzigingen die het stuiteren tegen konden gaan. Het zorgde voor veel ophef en uiteindelijk besloot de autosportbond nog niet hard te gaan controleren, maar ongetwijfeld is de soap nog niet voorbij.

Dat en meer bespreken Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk in de nieuwste RacingNews365-podcast. Beluister de podcast hieronder of via jouw favoriete podcastplatform.

Formule 1 GP Canada 2022 RN365 Nieuwsdossier

26 reacties

RN365 Special
Waarom het stuiterende Mercedes eens heel goed in de Formule 1-spiegel moet kijken

Bij Mercedes zou men graag zien dat er iets wordt gedaan aan de stuiterproblemen in de Formule 1, maar zoals onze technisch F1-analist Paolo Filisetti redeneert en uitlegt, moet het team bij zichzelf ten rade gaan en er geen politiek spelletje van maken.

Lees meer
Viaplay
x
Breaking Geen grote updates meer voor Verstappen en Perez