Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Viaplay

Viaplay en F1 TV kondigen partnership aan; dit betekent het voor klanten

De Formule 1 en de de Viaplay Group hebben op vrijdag een partnership aangekondigd. Concreet betekent dit dat Viaplay-klanten toegang krijgen tot F1 TV Pro.

Start crash Japan
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Viaplay zit in het tweede jaar waarin het in Nederland over de uitzendrechten van de Formule 1 beschikt. Op vrijdag werd duidelijk dat F1 en Viaplay een uitgebreider partnership aangaan. Dit betekent dat klanten van Viaplay in 2024 tevens toegang hebben tot F1 TV Pro. F1 TV Pro blijft ook als stand-alone product beschikbaar.

Met de toevoeging van F1 TV Pro hebben fans toegang tot nog meer zelf te kiezen content, zoals internationaal commentaar, meerdere onboard camera's, actie vanuit de pitstraat, paddock streams, radio-communicatie en nog veel meer. Uiteraard zal Viaplay zelf ook alles live blijven uitzenden en zal de samenwerking met Max Verstappen blijven bestaan.

"Ik ben trots op de unieke content die we samen met Viaplay maken", zegt de Nederlandse Red Bull-coureur daarover. "Dat Viaplay en F1 TV Pro gaan samenwerken is goed nieuws, want zo kunnen de Nederlandse kijkers nog meer van de actie genieten."

Viaplay is verheugd met de samenwerking: "Nederland is één van de meest opwindendste Formule 1-markten. Er is een rijke autosport-historie met vandaag de dag een lokale legende die alle recordboeken herschrijft en wordt gesteund door miljoenen gepassioneerde en deskundige fans. Dit creëert geweldige mogelijkheden voor zowel een brede streamingdienst als Viaplay als een gespecialiseerde dienst als F1 TV Pro. De samenwerking, met de medewerking van Max Verstappen, is een win-win situatie voor zowel de fans als beide platformen."

Of de prijs van een Viaplay-abonnement wijzigt door de samenwerking is nu nog niet gecommuniceerd.

Formule 1 GP Japan 2023 RN365 Nieuwsdossier

Praat mee!

Viaplay
x
FIA geeft uitleg over cruciaal safety car-moment met Norris in Miami