Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Viaplay pakt uit bij eventuele wereldtitel Max Verstappen

Max Verstappen opent in Japan de jacht op zijn tweede Formule 1-wereldtitel uit zijn carrière. Op het prachtige Suzuka opent hij de aanval op zijn concurrentie en wil Max de vieze nasmaak van afgelopen weekend wegspoelen. Mis niets van het belangrijke raceweekend met Viaplay!

Max Verstappen kan dit weekend zijn tweede Formule 1-wereldtitel pakken als hij de Grand Prix van Japan wint en de snelste raceronde rijdt. Dan kan hij sowieso niet meer ingehaald worden, maar bij een andere finishpositie zijn er ook nog steeds genoeg kansen op de titel. Na een totaal baalweekend in Singapore zal Verstappen zich om te beginnen sportief willen revancheren op het iconische Suzuka. Of dat dat dan wel of geen wereldtitel oplevert, dat ziet hij daarna wel weer. Hij wil graag een perfect weekend afwerken. Via Viaplay kan je mee op avontuur met Verstappen in de jacht op hét perfecte weekend. Na de Formule 1-trainingen, die Nederlandse tijd in de vroege ochtend plaatsvinden, is het tijd voor de 'Shakedown' van Viaplay. In de studio schuiven experts Giedo van der Garde, Christijan Albers en Kees van de Grint aan om na te praten over de trainingen op Suzuka en alle andere F1-zaken. Kijk de GP van Japan live met Viaplay

Volop actie op Viaplay

Zaterdag is het in de vroege uurtjes tijd voor de derde vrije training (05:00 uur) en de kwalificatie (08:00 uur) op Viaplay, die zoals vanouds van commentaar zullen worden voorzien door commentaarduo Nelson Valkenburg en Melroy Heemskerk. In de studio sluit het duo Van der Garde - Albers wederom aan bij presentatrice Amber Brantsen om alle gebeurtenissen op en rond het Suzuka-circuit te bespreken. Wie pakt de pole tijdens het Grand Prix-weekend van Japan? Na de kwalificatie wordt er uitgebreid na beschouwd. Op het circuit in het verre oosten zijn het gehele weekend Viaplay-experts Tom Coronel en 'Mister Le Mans' Tom Kristensen aanwezig in de paddock. Zij zullen vanuit Japan hun mening geven en je op de hoogte houden van het laatste nieuws.

Extra uitzending bij titel Verstappen

Op zondag begint de GP van Japan om 07:00 uur, maar voor de echte diehard fans begint de Viaplay-uitzending al om 06:00 uur en wordt er uitgebreid voorbeschouwd op de race en geschakeld met de mensen op het circuit. Als Verstappen wat later dusdanig goed presteert dat hij kampioen wordt, dan wordt daar in de nabeschouwing natuurlijk uitgebreid bij stil gestaan, maar Viaplay doet er nog een schepje bovenop. Bij een kampioenschap van Verstappen komt er namelijk een extra uitzending genaamd 'Verstappen Shakedown', die zondagmiddag om 12:00 uur begint! Mis niets van de titelstrijd van Verstappen en kijk de GP van Japan live op Viaplay.

Viaplay
x
Sponsor 'Ferrari kaapt grote sponsor Mercedes en evenaart megadeal Red Bull'