Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Alexander Albon

Video: Albon crasht zwaar in laatste training GP China

Alexander Albon zorgde in de derde en laatste vrije training voor een vroegtijdig einde van de sessie door bij het opkomen van startfinish zwaar te crashen. De Toro Rosso-coureur kon ogenschijnlijk ongedeerd uitstappen, maar zijn wagen is er aanzienlijk slechter aan toe.

Er staan nog maar een paar minuten op de klok als de sessie in China plotseling wordt stilgelegd. Toro Rosso-coureur Alexander Albon vliegt hard in de bandenstapels bij het opkomen van startfinish. Hij gaat wijd over de kerbstones, waarna hij een paar keer (over)corrigeert en uiteindelijk in de muur belandt.

Albon geeft via de boordradio direct aan het team door dat hij in orde is, iets wat niet van zijn STR14 kan worden gezegd. Er is werk aan de winkel voor de Toro Rosso-mannen.

Update: Na een bezoek aan het medisch centrum op het Shanghai International Circuit is Albon volledig fit verklaard.

Bekijk de beelden van de harde crash hieronder.

Max Verstappen is de grote favoriet voor de overwinning tijdens de Grand Prix van Bahrein. Zal Verstappen wederom zegevieren in Bahrein? Als de Nederlander wint, betaalt Unibet maar liefst 30 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 30 keer jouw inzet!
Viaplay
x
Breaking Horner vrijgesproken door externe advocaat