Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 Grand Prix Australië 2022

Video: De eerste officiële snelle ronde over het aangepaste circuit in Australië

Het vernieuwde Albert Park Street Circuit is klaar voor gebruik! De safety car neemt je alvast mee met een snelle ronde over het aangepaste circuit voor de GP van Australië.

Inhalen was nooit makkelijk op het stratencircuit in Melbourne, maar voor de Grand Prix van Australië in 2022 wordt verreden op nieuw asfalt met een aangepaste lay-out. Een aantal bochten zullen wijder zijn en de gemiddelde snelheid gaat omhoog in Australië.

De Formule 1-fans werden al getrakteerd op beelden van het aangepaste circuit in aanbouw, maar vlak voor de start van de vrije trainingen is het stratencircuit volledig klaargemaakt voor de koningsklasse. Hieronder alvast een snelle ronde over het circuit!

Het F1-seizoen is afgelopen, maar RacingNews365 gaat volle bak door. Op 13 december kan jij aanwezig zijn bij ons live event. Een toffe F1-avond met een live F1-podcast met Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk! Tevens ga jij gaat ook zelf racen in een simulator! Ben je een echte kenner? Dat mag je bewijzen in de pubquiz, met toffe prijzen!

Kortom, het ideale avondje uit!

Bestel snel jouw tickets op=op

Formule 1 GP Australië 2022 RN365 Nieuwsdossier

7 reacties

Viaplay

Unibet
x
Breaking Viaplay bevestigt verregaande maatregelen en vertrek uit meerdere landen