Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Formule E

Video: Formule E-race vroegtijdig beëindigd na harde crash

De Formule E-race is vroegtijdig ten einde gekomen. Op tv werd niet duidelijk waarom, maar achteraf blijkt dat het kwam door een harde crash van Alex Lynn.

Aan het einde van de Formule E-race sloeg de chaos plots toe. Meerdere coureurs crashten tijdens meerdere incidenten. Het incident van Alex Lynn was het zwaarst en de rode vlag werd dan ook gezwaaid, zo bleek achteraf.

Op tv werd het niet uitgezonden, maar het blijkt dat hij op hoge snelheid op zijn kop over het asfalt is geschoven met zijn wagen. Op de onderstaande beelden is op amateurbeelden te zien hoe dat er uit zag. Op tv werd de crash niet getoond.

Het gaat gelukkig naar omstandigheden goed met Lynn, die na check uit het ziekenhuis is ontslagen en op weg is naar huis. Check hieronder de flinke crash. Het raceverslag is via deze link terug te vinden.

Update: de Formule E heeft nieuwe beelden gedeeld van de bijzondere crash, die hier zijn terug te vinden.

Max Verstappen is de grote favoriet voor de overwinning tijdens de Grand Prix van Bahrein. Zal Verstappen wederom zegevieren in Bahrein? Als de Nederlander wint, betaalt Unibet maar liefst 30 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 30 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
# Coureur Punten
# Team Punten
Volledige stand
x
Ophef in F1-paddock Vermeende berichten van Horner gelekt naar F1-bazen en media