Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Tom Coronel

Video: Gebroeders Coronel hard in aanraking met rotspartij

Tim en Tom Coronel waren aardig op weg in de achtste etappe, toen ze al rijdend in een stofwolk werden verrast door een flinke rots. In deze video is te zien hoe weinig de broers zagen op het moment dat ze 'The Beast 3.0' onbedoeld ernstig beschadigden.

Dakar Rally Tom Coronel Tim Coronel
Video
Naar nieuwsoverzicht © Coronel

Het was een enerverende achtste Dakar-etappe voor Tim en Tom Coronel. De tweeling had groot plezier met het over duinen en lange rechte stukken rijden, maar halverwege de proef ging het flink mis. Rijdend in het stof van een voorganger werd het zicht zodanig beperkt dat Tim, die achter het stuur zat, een rots van ongeveer één bij één meter niet zag en hem vol raakte.

De auto raakte behoorlijk beschadigd, waardoor er voor de gebroeders Coronel werk aan de winkel was om de problemen op te lossen. In gesprek met RacingNews365 vertelde Tom Coronel hierover dat hij dacht 'dat de hele achterkant eraf lag'. Het volledige interview is hier te vinden.

In een nieuwe video zijn de avonturen van de gebroeders Coronel te zien. Hierbij komt onder andere de desbetreffende klapper in beeld.

Wil je nu meer weten over de achtste etappe van de Dakar Rally? Klik dan hier voor de verslagen van de auto's en trucks. Na het overlijden van Paulo Goncalves werd de achtste etappe van de motoren afgelast.

Mis geen seconde van het nieuwe F1-seizoen! Zet met een druk op de knop de F1-kalender in jouw telefoon.

Download nu de F1-kalender

0 reacties

Viaplay
Pos. Coureur Punten
Pos. Team Punten
Volledige stand
x
Max Waarom Verstappen geen enkele op zachte banden heeft gereden