Welkom bij RacingNews365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RacingNews365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Meld je aan
Haas F1 Team

Video: Haas F1 toont echte bolide in Barcelona

Haas F1 heeft de maandag aangegrepen om de officiële shakedown van de Haas VF22 te verzorgen. Op het Circuit de Barcelona-Catalunya stuurde Nikita Mazepin de nieuwe auto voor het eerst het asfalt op.

Mazepin Haas VF22
Video
Naar nieuwsoverzicht © Haas F1

Haas F1 was ruim twee weken geleden het eerste team dat de nieuwe auto voor 2022 presenteerde. Het bleef echter bij enkele computerrenders. Meer zagen we niet van de VF22, tot vandaag. Nikita Mazepin verzorgde zojuist op het circuit van Barcelona de shakedown.

Bij het naar buiten rijden van de VF22 vallen direct de lange, vrij hoekige sidepods op, verglijkbaar met die van Ferrari. Vreemd is dat niet, want de samenwerking gaat tegenwoordig zo ver dat Haas F1 een onderkomen op de campus van Ferrari in Maranello betrekt. In de VF22 zullen dan ook zeker invloeden van de Ferrari F1-75 te herkennen zijn.

Later deze week vindt van woensdag tot en met vrijdag de eerste gezamenlijke wintertest plaats op hetzelfde circuit nabij Barcelona.

Ook interessant:

Ferrari verrast met spectaculaire nieuwe Formule 1-bolide

Ferrari lijkt de nieuwe technische reglementen nu al anders te hebben geïnterpreteerd dan de concurrentie. Bekijk de nieuwe bolide uitgebreid in de onderstaande video en oordeel vooral zelf!

Presentatie nieuwe Formule 1-auto's 2022 RN365 Nieuwsdossier

7 reacties

RN365 Special
Verstappen koestert 'huwelijk' met geliefde Lambiase: "Maar wie is het mannetje, wie het vrouwtje?"

RacingNews365 zat na het F1-seizoen samen met niemand minder dan Max Verstappen voor een exclusief interview. In dit eerste deel vertelt Max over Gianpiero 'GP' Lambiase, zijn race-engineer met wie hij als het even kan voor altijd samen wil werken. Hij beschrijft de onderlinge relatie gekscherend als een 'huwelijk'. Maar wie is nou het mannetje en wie het vrouwtje?

Lees meer
Viaplay
x
Breaking F1 zet streep door de vierde race van 2023