Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Formule 2

Video: Bizarre crash Formule 2, halo voorkomt ernstig incident

In de Formule 2 vond een zeer opmerkelijke crash plaats, laat in de race. Meerdere coureurs haalden de eerste bocht niet, wat resulteerde in twee auto's op elkaar in de muur.

Na een safety car vanwege een eerder incident werd de race op het lange rechte stuk in Bakoe weer herstart. In de eerste bocht waren meerdere Formule 2-coureurs gretig - iets té gretig. Victor Martins en Jehan Daruvala knallen na elkaar de muur bij bocht 1 in, waardoor ze letterlijk bovenop elkaar eindigen.

Gelukkig kunnen beide coureurs uitstappen zonder zichtbaar letsel. Dit had zonder de halo mogelijk een andere uitkomst komen hebben. Al meermaals is gebleken dat de veiligheidsbeugel een goede toevoeging is en mogelijk al een aantal levens heeft gered.

De F2-sprintrace werd na de harde crash gefinisht achter de safety car, met Oliver Bearman als winnaar en Prema-teamgenoot Frederik Vesti op P2.

Het F1-seizoen is afgelopen, maar RacingNews365 gaat volle bak door. Op 13 december kan jij aanwezig zijn bij ons live event. Een toffe F1-avond met een live F1-podcast met Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk! Tevens ga jij gaat ook zelf racen in een simulator! Ben je een echte kenner? Dat mag je bewijzen in de pubquiz, met toffe prijzen!

Kortom, het ideale avondje uit!

Bestel snel jouw tickets op=op

0 reacties

Viaplay

Unibet
x
Interview Sarcastische Wolff juicht nieuw F1-'worstel'idee toe: "Zien we meteen hoe stom het is"