Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meerā€¦
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Daniel Ricciardo

Video: Max Verstappen negeert teamorder Red Bull een keiharde NO

Sommige coureurs laten zich makkelijk afschepen of omlullen, maar Max Verstappen niet. Tijdens de kwalificatie wilde Daniel Ricciardo niet voor Verstappen uitrijden, omdat hij vond dat de Nederlander daar teveel voordeel van had.

Om die reden vertraagde Ricciardo tijdens de outlap, tot irritatie van Verstappen. Het doel van Ricciardo was om te profiteren van een mogelijke slipstream van Verstappen. De teamleiding vroeg Max uiteindelijk om Ricciardo voorbij te gaan, maar Verstappen weigerde met een duidelijke NO!

Het incident deed veel stof opwaaien, maar voor aanvang van het weekend was de afspraak al dat Ricciardo de voorste Red Bull zou zijn tijdens het weekend. Afspraak is afspraak! Zo erkende het team naderhand ook.

Bekijk hieronder het bewuste moment.

Max Verstappen is de grote favoriet voor de overwinning tijdens de Grand Prix van Bahrein. Zal Verstappen wederom zegevieren in Bahrein? Als de Nederlander wint, betaalt Unibet maar liefst 30 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 30 keer jouw inzet!
Viaplay
x
Analyse Wat nu voor Horner en Red Bull?