Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 2022

Video: NASCAR-coureur heeft engeltje op schouder bij horrorcrash

Ovalracen is ontegenzeggelijke spectaculair, maar er schuilen grote gevaren in. Als het misgaat, kan het goed misgaan, zeker als de auto's in de omheining terechtkomen. NASCAR-coureur Myatt Snyder kan daar over meepraten.

Op de Daytona International Speedway wordt toegewerkt naar de beroemde Daytona 500 van aankomend weekend met diverse races in de verschillende NASCAR-klassen. Op zaterdag kwam de NASCAR Xfinity Series in actie.

In de laatste ronde is het Myatt Snyder die een tikje op de achterkant krijgt, waarna de auto naar rechts afbuigt richting de muur. De auto wordt opgetild en verdwijnt met de achterzijde in de catch fence. Pas als ook de voorzijde van de bolide vernield wordt door het hekwerk landt de auto weer op het asfalt.

Het hekwerk op dergelijke ovals is natuurlijk bedoeld om het publiek te beschermen tegen rondvliegende bolides en tegen kleiner puin, maar werken voor een raceauto als een rasp. In het verleden hebben we het met name in openwheel racen op die manier behoorlijk fout zien gaan.

Snyder echter zal een engeltje op zijn schouder hebben gehad, want hoewel hij wat wankel uitstapt stapt, wordt hij al gauw uit het medisch centrum ontslagen.

Bookmaker Unibet pakt opnieuw uit met een speciale Max Booster voor de GP van Spanje. Winst van Verstappen op het circuit waar hij in 2016 voor het eerste zegevierde, kan jou 50 keer je inzet opleveren!

Alleen geldig voor nieuwe spelers, minimum leeftijd 24 jaar. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50x jouw inzet!

0 reacties

Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
LIVE Reacties na gigantische voorsprong Verstappen in eerste training GP Spanje